Hvad er HSV?

HSV er en støtteforening til fordel for Hovedgård Skoleorkester med det formål at støtte orkesteret økonomisk og praktisk.

Gennem årene har vi kunnet donere over kr. 50.000 til skoleorkesteret, hvilket ikke er så ringe, men HSV er meget mere end det.

Det, du som medlem kan få ud af HSV, er de sociale arrangementer. Her er først og fremmest tale om julefrokosten i forbindelse med HSO´s årlige julekoncert, og så kan du selvfølgelig også følge med i HSO´s aktiviteter og koncerter året rundt.

Endvidere udsendes der et nyhedsblad med nyt fra skoleorkesteret og støtteforeningen.

Nu har du chancen for at gøre noget til gengæld for de mange gode oplevelser som Hovedgård Skoleorkester har givet dig. Medlemskab koster 100,- kr. pr. person om året.


HSV's bestyrelse(bagest fra venstre: Gitte Vinther, Lise Vinther, Jonas Ljunggreen, Louise Mogensen
forrest: Steffen Juul Krahn)

Da HSV blev stiftet d. 25. oktober 1998, var det med navne som Keld Mogensen, Jens Holger Elgaard og Karen Matzen som hovedbagmænd. I efteråret 2007 måtte det samme hold meddele, at de ikke længere havde energien og drivkraften til at fortsætte i HSV. Hvis ikke andre ønskede at opstille til bestyrelsen, måtte HSV nedlægges.

Dette gav gevaldig genlyd i de gamle medlemmer af HSO, og vupti 1-2-3 stod HSV med ny bestyrelse.

Igennem de sidste par år er der faldet en hel del medlemmer fra HSV. Det er endnu uvist, om det er glemte betalinger eller manglende interesse, der ligger til grund herfor. Men det er blandt andet én af de ting, vi som ny bestyrelse gerne vil have opklaret. Derfor vil vi aktivt opsøge tidligere medlemmer af både HSV og nyligt afgåede medlemmer af HSO for at høre, om de er interesserede i et medlemskab af HSV.

Det er derfor også vigtigt, at du husker at skrive navn på din kontingentindbetaling, især hvis du betaler med netbank, så vi kan se, at du har betalt dit medlemskab.
Hovedgård Skoleorkester 1987 - 25 år


Hvad vil vi?

Lige fra HSV blev stiftet, har vi afholdt en julefrokost umiddelbart før Skoleorkesterets julekoncert, hvorefter vi følges til koncerten. Bagefter går vi tilbage til klubhuset, hvor julefrokosten er blevet afholdt de seneste par år, og fester videre sammen med både tidligere samt nuværende HSO'ere og deres bestyrelse.


HSV's julefrokost 2006

Det er et meget festligt arrangement, hvor du som medlem af HSV også kan få lov at spille et par numre med HSO. Dette punkt er blevet indført som en fast del af julekoncerten, hvilket erstatter tidligere tiders optræden med et "HSV Hyggeorkester". På denne måde kan man som HSV'er altid få spillet lidt - og med stort orkester i ryggen betyder det ikke noget, hvis man kun ville kunne stille med et halvt HSV-mandskab. De sidste år har man kunnet deltage i en halv times øvning om formiddagen inden koncerten, så man ikke stiller helt uforberedt op til showet om aftenen.


HSV og HSO fester sammen efter julekoncerten i 2007

HSV har derudover støttet HSO økonomisk flere gange i løbet af årene. Det foregår altid på den måde, at orkesteret fremfører nogle ønsker, hvorefter HSV udvælger dét, de gerne vil give støtte til. Det er bl.a. blevet til musicalbilletter i forbindelse med en udlandstur til England og en flot, ny basun. I alt er der givet økonomisk støtte for over 50.000 kr, hvilket vi naturligvis gerne vil fortsætte med.


HSV's gave til skoleorkesteret ved fødselsdagen i 2002


Hvordan deltager du?


De fleste, der læser dette er nok allerede medlemmer af HSV, og derfor berettiget til at deltage i de arrangementer, du lige har læst om. Men er du ikke medlem endnu (eller kender du nogen, der kunne tænkes at ville være med), er det meget simpelt at blive det. Du skal blot betale det vedlagte girokort eller kontakte ét af bestyrelsens medlemmer.

I øjeblikket arbejder vi desuden på at arrangere en sommerfest med grill og samspil, hvor man vil kunne være sammen med alle sine tidligere bekendtskaber fra de glade HSO-dage.

Hvis du har spørgsmål, ris, ros eller gode idéer, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.


HSO's Venner er på Facebook

Der er ingen grænser for de teknologiske kompetencer, HSV har udviklet sig.
HSV har nu også sin egen gruppe på Facebook, så er du Facebook-bruger, så søg straks på "Hovedgård Skoleorkesters Venner" og bliv medlem.

Ligger du inde med gamle orkesterfotos fra ture, fester eller koncerter så upload dem. Det kunne være sjovt med en stor fotosamling.HSO medlemsliste siden 1962

Her på HSV's hjemmeside findes der en oversigt over samtlige medlemmer af skoleorkesteret gennem tiderne.

På oversigten kan du se om oplysningerne om dig (eller nogle du kender) er korrekte.

Hvis du har tilføjelser eller ændringer til listen, så send en mail til webmasteren, så vi kan få listen opdateret.