Byfest i Hovedgård - den 31. maj 2008

Tekst: Nanna Gunnersen (med 6 n'er) & Steffen Lund ("Beffer") - Foto: Lars Krøldrup & Ole Krahn

 

En sidste vellykket koncert er overstået og vi, Beffer og Nanna, takker af for en dejlig og inspirerende tid sammen med jer hoveder. Efter et halvt årti med byfestkoncerten som en tilbagevendende begivenhed, var det det rigtige tidspunkt for os at indstille vores karrierer som to erfarne saxofonister. Vi afsluttede med manér på en varm sommerdag, hvor det hele fungerede til punkt og prikke, selvom det var hårdt at se Fie tude endnu en gang.

Da vi først indtrådte i orkesteret var vi som to små grimme ællinger, som ikke havde nogen synderlig livserfaring, men det fik Fie og Co. hurtigt rettet op på. Med utallige (til tider) velspillede koncerter og geniale ture, blev vi hurtigt integreret i denne store familie af musikere og spasmagere, som virkelig har givet os oplevelser og personlige erfaringer på bagen.

Alt lige fra besøg på en ildelugtende ølfabrik i Burgsteinfurt til de svenske fjelde med én enkelt elg har givet os mod på livet og fået eventyrlysten op i os.

Vi takker jer alle for de gode oplevelser og altid gode humør. Og til dig Fie: Du har nu udviklet to erfarne svaner, som nu vil give sig i kast med det virkelige livs strabadser.

- Nanna & Beffer

 
Videre til 2. del