Indvielse af den nye legeplads i Anlægget i Hovedgård - den 12. maj 2007

Tekst & foto: Lars Krøldrup

 
I Hovedgård skulle vi spille til indvielsen af den nye legeplads i Anlægget. Vi skulle starte med en marchtur ned i byen og op til anlægget, hvor vi skulle spille et par numre.

Da der var over en time til vi skulle gå, og alle var sultne, smuttede Conny og Kirsten over i Brugsen og købte boller og kakaomælk, som blev indtaget i festsalen i ventetiden.

Vejret havde ændret sig fra fint solskin til truende skyer og kraftig regn, som kulminerede 10 minutter inden vi skulle starte, så alle var noget betænkelige ved at skulle marchere kl. 16.
Med 5 minutters forsinkelse, kunne vi starte fra skolen i tørvejr, og med Katja i spidsen og flere af byens borgere i "enden" gik turen ad Horsensvej, Vestergade og Møllevej til Anlægget, hvor der allerede var samlet mange mennesker til indvielsen. Det var også rart at se at flere fra vores gamle bagsæde fulgte os i Anlægget.

 


 

Efter ankomsten, spillede orkesteret Happy Anniversary for den nye legeplads og sluttede af med Raiders March, inden formanden for Borgerforeningen holdt indvielsestalen og alle blev beværtet med pølser og øl/sodavand.

Marchturen var atter en fin indsats af HSO, som spillede flot, selv uden Fies hjælp og det er nu et flot syn med Hovedgård Skoleorkester marcherende i fuld uniform gennem byen.

 

 
 


 

 

Tilbage til forsiden