Klejtrup Musikefterskole - den 1. maj 2007

Tekst: Henrik Hansen aka "Hummeren" - Foto: Ole K. & HHH

 

Så kom dagen, den 1. maj, hvor det skulle ske.

HSO ville komme til Klejtrup og give en koncert. Jeg havde længe gået og
ventet på dette øjeblik, da jeg holder meget af HSO og elsker at vise dem
frem - hehe.

Men altså det hele var planlagt og tilrettelagt, HSO skulle komme kl. seks - halv syv og starte koncerten klokken halv otte. Efter de havde spillet, ville tre
af skolens egne fritidsbands selv spille nogle numre. Inden HSO kom, havde
de tre bands stillet op og lavet lydprøve på nogle af deres numre, så der var
sørget for at der kunne komme den maximale koncert ud af det.

Der var også sørget for at der var kommet lys på de forskellige bands og på HSO. Det var vores alle sammens lille kære lysmand Michael, som er set til højre i billedet. Den flotte herre til venstre er en percussionist, der er meget stolt
af Michael.

 

Det var ikke bare lyset, der var styr på, det var som sagt lyden, der havde KME's to dejlige lydmænd Morten og Anders (alias Birk og Stille), som på billedet ikke ligner nogle, der har kontakt med den planet vi kalder jorden, men de er nu meget normale, og fremragende lydmænd.
 
 

Men efter lyd og lys var sat op, og der havde været en lille lydprøve kom HSO. Jeg tror aldrig jeg har set så mange smukke unge piger komme løbende hen for at give mig et knus, hvilket jeg personligt ikke havde noget i mod (den velkomst måtte man da godt få, hver gang man møder op i HSO ).

Men altså HSO kom og fik deres ting indenfor. Da alt var kommet ind undtagen en trommeslager, der sad tilbage i Hovedgård, sikkert på en kantsten med en tåre under det ene øje, var det tid til at få noget mad.

  

Efter det var klokken ved at være halv otte, så det var med at komme hurtigt over i salen og få lavet en russer og så være klar til at spille.

Dam dam dam, koncerten starter…ok der er måske en lille sommerfugl i maven, men skal der ikke også være det, når man har fået lov til ikke kun at spille med på ét nummer, men på alle numre?

  

 

Videre til anden del