Hovedgård byfest - den 10. juni 2006

Tekst: Steffen Krahn - Foto: Ole Krahn

 

Lørdag d. 10. juni var en hektisk dag for HSO. Efter en veloverstået (og fremragende) koncert i Horsens kørte tour-bussen med overlydshastighed tilbage til hjembyen Hovedgård, hvor sommeren skulle markeres med et brag af en koncert til Hovedgård Byfest.

Tidsplanen var en smule stram, da strabadserne i Horsens havde trukket en smule ud, så der var behov for en hurtig udpakning og opstilling - bedre kendt som "en russer". En teknik som de nye medlemmer vil komme til at kæmpe hårdt for at mestre (for uddybende baggrundsinformation henvises hertil).

 

 

HSO leverede en god koncert på den solrige lørdag, og der blev sparket liv i festlighederne, skønt festteltet ikke var helt så fuldt af mennesker, som tidligere set. Første nummer, "Pirates of the Caribbean", er aldrig hørt flottere og undertegnede fik ihvertfald gåsehuden frem på trods af sommervarmen.

Intensiteten holdt koncerten igennem og bifaldene fulgte trop (det er utroligt nemt at skrive anmeldelser af sin egen præstation - man kan smøre så tykt på, man vil og slippe afsted med det)!

Fie kæmpede derimod en brav kamp for at bevare fatningen lige fra koncertens indledende taktslag. Koncerten ved Hovedgård Byfest er jo som bekendt også "store farvel"-koncert, så Fie måtte se i øjnene, at der skulle tages afsked med uhyggeligt mange mennesker og sendes adskillige andre på orlov til efterskoler (se i den forbindelse også Henriks lille notits).

Det må konkluderes, at solbriller er en vigtigere del af dirigentens outfit, end dirigentstaven er.

 


 

 

Forsættes i anden del