Trines farvelhilsen til HSO

Tekst: Trine Munkøe

 

Tirsdagen efter vores årlige julekoncert, gik turen til Eriksminde efterskole. Jeg havde med glæde set frem til denne dag, for det er altid fedt at få lov til at spille for efterskole-mennesker. I tidens løb har vi jo spillet på en del af efterskolerne rundt om i vores lille rige, og jeg tror godt at jeg tør sige at det har været en sikker vinder hver gang.

Jeg kan huske, da jeg selv var på efterskole. Uhh, jeg glædede mig bare så meget til at I skulle komme og spille for os:-) Da HSO kom trillende ind på skolen var jeg helt ude af mig selv af glæde, jeg var mildest talt pave-stolt! Også selv om der kan ske kiksere en gang imellem, og trompeterne snakker for meget og Frandsen ikke kan høre en dyt bag trommerne. Ja, hver tirsdag de sidste 8 år (flere år, hvis vi tæller Spilopperne med), har været fantastiske!

Men for at vende tilbage til Eriksminde.. Stemningen var super god og vi var i rimelig god form efter ekstra øvning og veloverstået julekoncert, så selvfølgelig var koncerten et hit. Der var ikke så mange glemte ting og kiksere var der heller ikke ret mange af. Eleverne var glade og tilfredse og det var deres lærer vist også. Efter koncerten kunne vi traditionen tro skovle god kage indenbords, dog uden vores elskede brik-juice. Men det var helt ok!

Pludselig var det som om virkeligheden bankede rimeligt voldsomt på mit stakkels hoved. Jeg havde nu spillet min sidste koncert med HSO! Jeg kunne slet ikke forstå det, men da jeg afleverede min mappe og skulle sige farvel til Fie var der bare ikke noget at gøre. Jeg græd bare så meget, derfor kom jeg ikke rundt for at sige ordentligt farvel til jer alle sammen, undskyld! Men det var bare se trist og ærligt talt, så gad jeg ikke at alle de efterskolemennesker skulle se på at jeg stod og flæbede.

 
 

HSO har været en af de bedste ting i mit liv! Der har været englandstur, tyskertur, spanienstur, skotlandstur, tyskertur-igen, svenskertur, Æbeltoft-øve-tur, efterskoleture og alt muligt andet godt:-)

Det har været helt specielt fantastisk dejligt at være med i HSO og jeg savner det. Håber at alle nuværende medlemmer nyder deres medlemsskab, Fie, bestyrelsen og alle de utrolige ting, der følger i HSO's farvand:-)

Hiphip båtbåt møfelimøf titutitar titutitar! HURAAAA! for Hovedgård Skoleorkester.

Hilsen Trine